Wie maakt aanspraak op welk type verlof?

Extern artikel Er bestaat een groot aantal verlofvormen voor werknemers en het onderscheid is voor ons als werkgever niet altijd even duidelijk. Wie maakt nou aanspraak op welk type verlof? Het bericht Wie maakt aanspraak op welk type verlof? verscheen eerst op… Lees gehele bericht: Wie maakt aanspraak op welk type verlof?

Ministerie van SZW roept op tot elk halfuur bewegen in nieuwe campagne

Extern artikel Op donderdag 8 april heeft het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid in samenwerking met EU-OSHA/Focal Point een nieuwe campagne gelanceerd: ‘Elk halfuur even bewegen. Zet ook de stap’. In deze campagne vraagt het ministerie aandacht voor lichamelijke onderbelasting op… Lees gehele bericht: Ministerie van SZW roept op tot elk halfuur bewegen in […]

Omgaan met hoogbegaafden in je bedrijf (deel 4)

Extern artikel In een vierdelige serie beschrijft Adrienne van den Bos hoogbegaafdheid onder werknemers. In dit vierde en laatste deel beschrijft Adrienne hoe je als hoogbegaafde manager om moet gaan met niet-hoogbegaafde medewerkers. Het bericht Omgaan met hoogbegaafden in je bedrijf (deel… Lees gehele bericht: Omgaan met hoogbegaafden in je bedrijf (deel 4)